«

»

Åk på din drömresa

Det spelar ingen roll om det är en kort eller lång resa, sol eller snö du ska till, det känns alltid bra att åka bort. Speciellt om det är till en plats man länge tänkt på eller om det är för att göra någonting du velat göra länge. De flesta ha olika drömresor som de tänkt på länge, men som kanske är svåra att göra. Till exempel vill många åka till Nordkorea, men det är svårt att få till och kostar ganska mycket eftersom det är en så speciell plats.

Billigare drömresor

Drömresor kan se väldigt olika ut.

Din drömresa behöver inte vara speciellt dyr. Det kan vara någonting som är väldigt speciellt för dig. Om ditt resmål inte är så långt bort, är det också ofta billigare och därmed enklare att genomföra. Men även om din drömresa går två gånger runt jorden och sedan tillbaka hela vägen, går den att göra lite billigare. Kika på www.kampanjjakt.se så kan du hitta rabatter på både resor och boende. Du kan även hitta rabatter på saker som du kan behöva på resan, som väskor eller kläder. Tillsammans kan faktiskt några rabattkoder göra att du sparar ganska mycket pengar. Några saker du kan leta rabatter till:

  • Flygresor, tågresor
  • Hotell
  • Resväskor
  • Hyrbil
  • Eventbiljetter

Spara till din resa

Är resan omöjlig att göra särskilt billig kanske du måste spara ganska länge. Det är ofta ett problem med drömresor, eftersom de inte brukar vara så lätt genomförda.

När du spar till din resa måste du planera. Bestäm när du vill, och kan, göra resan och därefter även tänka på hur du kan göra för att inte göra dig av med pengarna du sparar. Ett bra tips här är att låsa dem till ett konto som du inte kan nå med mobilbanken och som inte är kopplat till dina vanliga konton. Öppna till exempel ett nytt, separat sparkonto. Det är även ganska bra att inte försöka spara för mycket pengar på kort tid. Det blir oftast väldigt svårt och kan göra att du inte längre ser positivt på resan. Ta istället mer tid på dig och lägg lugnt undan en mindre summa varje månad, för att till sist ha det du behöver.