«

»

Åka iväg

Att resa är det ingen fråga om att det är något av det bästa som finns. Att få upptäcka nya platser, vara med om nya upplevelser och lära känna nya människor är något av det bästa med livet, så det är inte så konstigt att vi svenskar reser otroligt mycket varje år. Vart vi tar vägen varierar, men populära resmål är New York och diverse öar och städer i Thailand, men vi svenskar är inte rädda för att åka till nya platser. Många håller sig långt ifrån de typiska turiststäderna och ger sig ut på spännande, oupptäckt mark. Det kan vara på andra sidan jordklotet, eller så kan det faktiskt vara i Sverige. Här finns många otroligt fina platser att besöka.

Det är dock inte alltid lätt att bestämma vart man ska ta vägen, särskilt inte om man ska åka iväg ett gäng. Vissa föredrar solresor till ett varmt och fin land medan andra vill vandra i de vackra bergen som finns över jorden. Två saker som skiljer sig rätt mycket och kan vara svåra att kombinera, men det går såklart om man åker till rätt ställe. Visserligen måste ofta gruppen då dela upp sig under några dagar men är man okej men det kan man hitta bra ställen som är kompromissande.

Men det är inte mycket som går upp emot en vackert brinnande solnedgång med någon eller några som man tycker om, kanske sina barnbarn? Eller helt enkelt bara nya vänner som man lärt känna på plats, de är minst lika härliga att dela ett sådant minne med.