«

»

Därför är Miami hetast

beach-1156977_960_720Allt fler reser till Miami för att uppleva bland annat fantastiska stränder, mångsidig kultur och god mat. Populariteten kring resmålet har stigit avsevärt och det finns många anledningar till detta. Det är en cool och hipp stad med något för alla. Miami är värt att besöka, flera gånger om. 

Tidigare inlägg har behandlat vår fina huvudstad Stockholm och vad staden har att erbjuda. Men nu ska det snarare handla om ett favoritresmål som svenskarna haft ett bra tag nu. Miami är en häftig plats som förundrar människor från världens alla hörn, och svenskarna är inte sist med att bara älska resmålet. Där finns allt man kan tänka sig att en semesterstad ska ha!

Miami har mycket att erbjuda

Längs med fantastiska pudervita stränder, trendiga och livfulla gator kantade av palmer och shoppinganpassade promenadstråk finns det massor av caféer, restauranger, barer som serverar mat och dryck med bra kvalité, skriver Aftonbladet. Atmosfären är härlig och Miami bjuder på blandade amerikanska med karibiska inslag. Klimatet är varmt och det finns många möjligheter till utflykter. Flygtiden till Miami är förhållandevis bra för att vara till USA, det tar 10 timmar med direktflyg och 14 timmar om det är mellanlandning. Både barnfamiljer, par, pensionärerna och kompisgänget trivs i Miami, för där finns något för alla.

Ett hippt ställe med coola människor

Miami är känt för att vara ett hippt ställe, där människorna är snygga och coola, där man kan besöka schyssta uteställen, butiker och restauranger. Man ser ofta kändisar spatsera gatorna i Miami och det mest populära området i Miami är utan tvekan det klassiska South Beach, där det finns fullt av nöjen. Barnfamiljerna brukar välja att hänga på Mid Beach där det är betydligt lugnare. Det finns något där för alla helt enkelt, oavsett vad det gäller och det är nog därför Miami är ett av de hetaste resmålen för svenskarna just nu.